A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined index: HTTP_REFERER Filename: views/inc_return.php Line Number: 3 Backtrace: File: /home/dhm87/domains/jaapedenvijfje.nl/application/views/inc_return.php Line: 3 Function: _error_handler File: /home/dhm87/domains/jaapedenvijfje.nl/application/views/alg_hm.php Line: 20 Function: view File: /home/dhm87/domains/jaapedenvijfje.nl/application/controllers/Campagne.php Line: 1237 Function: view File: /home/dhm87/domains/jaapedenvijfje.nl/public_html/index.php Line: 320 Function: require_once

« Ga terug naar de vorige pagina

Over Munt-Online

Munt-Online is uw onlinepartner voor officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Wij verzorgen en distribueren uitgiften namens Posterijen, nationale Munten en ministeries van Financiën van over de hele wereld. Munt-Online is een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Wij maken het verzamelen toegankelijk en inzichtelijk voor iedereen.

Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten voor vragen en bestellingen. U kunt dus niet even bij ons langskomen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt; wij zijn de Munt-Online. U bestelt online, u betaalt online en ook onze klantenservice is online.

Iedereen kan zijn verzamelhart ophalen bij ons. Van numismatische experts tot beginnende verzamelaars. Maar ook investeerders zoeken via Munt-Online hun verzamelproducten. De ware verzamelaar speurt immers altijd naar kostbare en lastig te vinden gouden en zilveren munten, oude bankbiljetten, herdenkingsuitgiften en postzegels.

Munt-Online combineert belangrijke nationale herdenkingsmomenten die van groot belang zijn voor de Nederlandse verzamelaar met exclusieve Limited Editions. Zo hebben wij de manier gevonden om veel verzamelaars van herinneringen aan de Nederlandse geschiedenis en ons erfgoed, te voorzien. Perfect om door te geven aan uw kinderen en kleinkinderen. Verhalen van toen en belangrijke historische gebeurtenissen, worden voor iedereen op deze manier heel tastbaar.